Híreinkből

Az Avatar 2. lett minden idők legsikeresebb filmje Magyarországon

todayjanuár 18, 2023 6

Háttér
share close

A bevétel, nem pedig a nézettség szempontjából, noha azzal sem kell épp szégyenkeznie.

James Cameron legyőzte a magyar mozikban saját magát: öt héttel az Avatar: A víz útja bemutatója után ez a film lett minden idők legnagyobb bevételét hozó filmje Magyarországon, megelőzve az eddigi csúcstartót, az Avatar első részét – számolt be a hvg.hu.

A folytatást január 15-éig összesen 833 820-an nézték meg, és mivel átlagosan 2355 forintba kerül a filmre egy mozijegy, ezzel a film több mint 1 milliárd 855 millió forint bevételt termelt, ugyanakkor ez még messze nem a végleges eredmény, hiszen a magyar mozis toplistán továbbra is ez a film vezet.

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

Hihetetlen következménnyel járhat az energiaital-fogyasztás

Egy kínai kutatócsoport azt állítja, hogy a cukros üdítők és az energiaitalok hozzájárulhatnak a kopaszodáshoz. A Nutrients folyóiratban megjelent tanulmány legalábbis ezt állítja, melyben 1000 férfin végeztek vizsgálatot. Megállapították, hogy azoknak, akik nagy mennyiségben fogyasztottak energiaitalt, valamint szénsavas üdítőket, sportitalokat, sőt, édesített teát és kávét, nagyobb eséllyel hullhat ki a haja.  Ezen eredményeket azonban nem kell egyelőre készpénznek venni, ugyanis a szakértők 18 és 45 év közötti férfiakat vizsgálták 4 hónapon […]

todayjanuár 17, 2023 8


0%