Események

Adventi hétvégék a Sásdi Közösségi Házban

todaynovember 22, 2022 47

Háttér
share close

December 3-án 14.30-tól állítják fel a Sásdi Foltvarró Kör által készített karácsonyfát a sásdi óvodások közreműködésével. Utána a Sásdi Alapfokú Művészeti Iskola mutatja be műsorát. Ezt követi Rosta Géza előadóművész zenés gyermekműsora, végül 18 órától jön a mikulás és a korábban regisztrált sásdi gyerekek részére kiosztja az ajándékokat.

A rendezvény ideje alatt gyermekfoglalkoztató és játszóház várja a gyerekeket a Hegyháti Gyerekesély Program munkatársainak közreműködésével. Ételről és italról a Sásdi ÁMK konyhájának dolgozói és a Sásdi Mézeskalács Szakkör tagjai gondoskodnak.

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Archívum

Azonnali megoldásokat kínál a Helyzetből Előnyt Üzleti Találkozó

November 23-án Pécsen, a Fibula Residence Hotel and Wellnessben rendezik meg a Helyzetből Előnyt Üzleti Találkozót, amelyen különböző területek szakértői azonnali megoldási javaslatokat osztanak meg a hazai gyártó és termelő nagyvállalatok vezetőivel. Többek között olyan égető kérdéseket vesznek górcső alá, mint az energiaköltségek emelkedésének kezelése, a termelési hatékonyság növelésének lehetőségei, valamint az egyre sürgetőbb fenntarthatósági követelményeknek való megfelelés. A hiánypótló üzleti eseményen a résztvevők kulcsfontosságú témaköröket érintenek. A pódiumra lépők […]

todaynovember 21, 2022 23


0%