Híreinkből

A második lopásnál már lebuktak a katalizátortolvajok

todayjanuár 18, 2023 3

Háttér
share close

Eljárást indítottak két férfi ellen, akik január 11-én este Sásdon, a Rákóczi Ferenc utcában sarokcsiszolóval levágták egy autó kipufogóját. A gyanú szerint a katalizátort akarták ellopni, azonban a jármű tulajdonosa megzavarta őket, ezért elmenekültek a helyszínről – írja a Police.hu.

A rendőrség a beszerzett adatok alapján beazonosították a feltételezett elkövetőket, majd elfogták és előállították őket a rendőrkapitányságra.

Az eljárás során annak is felmerült a gyanúja, hogy a két férfi január 9-én Mánfán, a Kaposvári útnál levágta és eltulajdonította egy autó katalizátorát.

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

Az Avatar 2. lett minden idők legsikeresebb filmje Magyarországon

A bevétel, nem pedig a nézettség szempontjából, noha azzal sem kell épp szégyenkeznie. James Cameron legyőzte a magyar mozikban saját magát: öt héttel az Avatar: A víz útja bemutatója után ez a film lett minden idők legnagyobb bevételét hozó filmje Magyarországon, megelőzve az eddigi csúcstartót, az Avatar első részét – számolt be a hvg.hu. A folytatást január 15-éig összesen 833 820-an nézték meg, és mivel átlagosan 2355 forintba kerül a filmre […]

todayjanuár 18, 2023 5


0%