Események

A Cirkusz Varieté társulata vendégszerepel Sásdon

todayoktóber 30, 2022 77

Háttér
share close

A november 6-án vasárnap délelőtt 11 órakor kezdődő, nagyjából 1 óra 20 perces előadás során lesznek artista produkciók, bűvészet, akrobatika és sok más, a gyerekek szórakoztatására bohóc és a műsorban látható lesz a rajzfilmből már jól ismert Bing nyuszi, életnagyságban!

Az előadás során lehet Bing nyuszival fényképezkedni, a gyerekek megismerkedhetnek vele testközelből. Az iskolákban, óvodákban, üzletekben kiosztott kuponokkal a belépő gyermekek és felnőttek részére is egyaránt mindössze 1000 Ft. személyenként!

Fotó: Freepik

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

Kiemelkedő elismerést kapott a Pécsi Balett

A Pécsi Balett kiemelkedő szakmai tevékenységének elismeréseként miniszteri oklevelet adományozott a társulatnak Csák János, kulturális és innovációs miniszter – olvasható a bama.hu cikkében. Az oklevelet dr. Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár adta át a hatvanegy éve működő Pécsi Balett ügyvezetőjének, Uhrik Teodóra Kossuth- és Liszt-díjas Érdemes művésznek, a Pécsi Nemzeti Színházban a Zorba című táncjáték október 25-i előadása előtt. A Pécsi Balett táncosai az évadban a Zorba mellett a Chicago […]

todayoktóber 29, 2022 7


0%