Híreinkből

45 évig dolgozott a falujáért Mecsekpölöske polgármestere

todayjanuár 11, 2023 11

Háttér
share close

Nem kizárt, hogy Európában is alig akadhat olyan képviselő, polgármester, aki 45 éven keresztül képviselhette települését. Papp István, Mecsekpölöske polgármestere ilyen, most azonban nyugdíjba vonul.

Rövid üzenetben adott hírt a Komlótól néhány kilométerre fekvő Mecsekpölöske önkormányzata arról, hogy a település első embere visszavonul.

A község közösségi oldalán megjelent dokumentum szerint Papp István mivel elérte a nyugdíjkorhatárt, úgy döntött, hogy nyugállományba vonul. Választott polgármesteri tisztségéről lemond január 10-től és Nagy Tibor alpolgármester veszi át a polgármesteri feladatokat.

Fotó: Wikipedia

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

Megszállták a pécsiek a horvát benzinkutakat

Hatalmas kannákkal járnak át a Pécsiek is tankolni a horvát benzinkutakhoz, elsősorban Alsómihojlácra, ami mindössze 39 km-re van Pécstől. Egy 50 literes tanknál 7 ezer forintot spórolhatunk! Konkrétan megszállták a magyar rendszámú autók az alsómihojláci benzinkutat. Hasonló a helyzet a többi határátkelő közelében lévő kutaknál, Pélmonostoron, Verőcén, és Muracsánynál is. A magyar autósok elsősorban a környékről érkeznek, a drávamenti falvakból, Sellyéről, Harkányból és Siklósról és sokan Pécsről is. Itt egyelőre […]

todayjanuár 11, 2023 10


0%