Híreinkből

Hallgatottsági rekordot döntött a Mex Rádió

todaymájus 30, 2022 116 1

Háttér
share close

 

Hálás köszönet hallgatóinknak, és partnereinknek. Megyünk tovább. Együtt, Veletek!
2022. június 1-től a Mex Rádió Network mutatóit kibővítjük. A tényleges szerver adatok mellett Google Analitics mérések is lesznek. Köszönjük a bizalmat partnereinknek!

A Mex Rádió hallgatottsági adatai

24 óra adatai alapján látható, hogy 245.509 különböző IP címről hallgattak minket 1 nap alatt, , és 43 percet hallgatták a rádiót. összesen 63 országból.

Felhíjuk figyelmét, hogy itt a tényleges, hiteles szerver adatokat közöljük.

24 óra adatai alapján látható, hogy 225.645 különböző IP címről hallgattak minket 1 nap alatt, de mért a szerver napi átlagot is, naponta 216.389  IP címről hallgattak minket átlagosan, és 41 percet hallgatták a rádiót.

(természetesen ez is átlag, hiszen törzshallgatóink akár egész nap hallgatnak, és vannak, akik csak belehallgatnak a rádióba).

Böngészők szerinti megoszlás:

Fontos megjegyezni, hogy ez a szám csak akkor jelent 216 ezer embert, ha mindenki egyedül hallgatná a rádiót. Természetesen A 216 ezer IP cím között mindig vannak gyárak, üzemek, irodák, éttermek, tehát számtalan olyan hely, ahol egyszerre sokan hallgatnak minket. Ezek mindegyike azonban 216 ezer IP címből csak egy.

A Mex Rádió szerver professzionális körülmények között, a Budapest XIII. Victor Hugo utca 18-22. sz. alatt került elhelyezésre, a BIX épületében.

Hallgatóink megoszlása országok szerint:

 

 

 

Hallgatóink megoszlása napok szerint:

Forrás: UNAS webszerver tartalomkezelő statisztika

Hálásan köszönjük hallgatóinknak, és partnereinknek, hogy ezt elérhettük, hisz bizalmuk nélkül nem számolhattunk  volna be erről a példátlan sikerről!

Written by: admin

Rate it

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá

Az Ön e-mail címe nem lesz közzétéve. A kötelező mezők csillaggal jelöltek


0%