Híreinkből

Több száz gyermeknek kedveskedtek karácsonyi ajándékkal a pécsi pólósok

todaydecember 21, 2022 5

Háttér
share close

Közel 700 pécsi óvodásnak varázsolták szebbé a karácsonyát a pécsi pólósok a szurkolók, támogatók, partnerek segítségével, hiszen soha nem látott mennyiségű plüss gyűlt össze idén – írja a pecsma.hu.

Igazi karácsonyi hangulat várta a csapatot a keleti városrész tagóvodáiban, közös énekléssel, tánccal hangolódtak a vízilabdázók, a gyerekek és az óvodapedagógusok a karácsonyra.

De Blasio Domenico, a csapat szakosztályvezetője örömmel számolt be az idén különösen sikeres plüssgyűjtő akcióról. Mint mondta, fantasztikus összefogás eredménye lehetett idén az, hogy a korábbi éveknél is több játék gyűlt össze a keleti városrész óvodásai számára. Nagyon megható volt látni nemcsak a rengeteg ajándékot, hanem a mosolygó arcokat is – fogalmazott a szakosztályvezető.

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Események

Újra az ország legnagyobb karácsonyfáját készíti el a Magyar Közút

A tavaly év végi ünnepi szezon egyik kiemelkedő eseménye volt, hogy a Magyar Közút karácsonyfává alakította néhány napra az M0-s autóúton található 100 méter magas Megyeri-hidat – olvasható a társaság közleményében. Mint írták, sok fejtörést okozott számukra, hogyan valósítsák meg a megváltozott gazdasági környezet és az energiatakarékossági irányelvek követésével a Megyeri-híd karácsonyi díszkivilágítását, de megoldották, hogy idén se maradjon ünnepi világítás nélkül a híd. Sőt, idén mind a két pilon zöldbe borul […]

todaydecember 20, 2022 4


0%