Híreinkből

Több mint 200 tételt árvereztek el a Regőczi Alapítvány jótékonysági aukcióján

todayoktóber 10, 2022 11

Háttér
share close

árverés

Szinte az összes tétel új gazdára talált a koronavírus árváit segítő Regőczi Alapítvány szerdai jótékonysági árverésén a budapesti Nagyházi Galériában – írja az MTI.hu.

Az árverésen 222 olyan tételt árvereztek el, amelyeket Áder János volt köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita kapott ajándékba. A magyarországi ajándékok mellett érkeztek tárgyak egyebek mellett Kuvaitból, Új-Zélandról, az Egyesült-Államokból, Albániából, Lengyelországból, Olaszországból, Vietnamból, Törökországból, Indonéziából vagy Mianmarból.
Legmagasabb áron, 950 ezer forintért kelt el Dzsingisz kán táborát ábrázoló, márvány talapzattal rendelkező aranyozott makett, amely Mongóliából származik. A Regőczi Alapítvány az árverésen befolyt összeget az árván maradt gyerekek támogatására fordítja. A másfél éve működő alapítvány által támogatottak száma ma már meghaladja a 1300 főt.

Fotó: Freepik

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

FRISS! Hallgatottsági adatok a Mex Rádiótól

Frissítve:  2022. október 10. A Mex Rádió Network mutatóit kibővítettük. A tényleges szerver adatok mellett Google Analitics mérések is történnek. Köszönjük a bizalmat partnereinknek! A Mex Rádió hallgatottsági adatai 24 óra adatai alapján látható, hogy 278.390 különböző IP címről hallgattak minket 1 nap alatt, , és 42 percet hallgatták a rádiót, összesen 63 országból. (Forrás: stream szerver adat) Felhíjuk figyelmét, hogy itt a tényleges, hiteles szerver adatokat közöljük. A Mex […]

todayoktóber 10, 2022 609 3 4


0%