Események

Több fényt szeretne? – Nézze meg a NAV ajánlatát!

todayoktóber 27, 2022 4

Háttér
share close

Több ezer fény- és világítástechnikai termékre – LED lámpák, izzók, mozgásérzékelők és fényvetők – licitálhatnak november 3. és 6. közt az érdeklődők a NAV árverésén.

Bőven van választék, a fényforrások mellett a legkülönfélébb kiegészítőkre, például elemekre, lámpabúrákra, kábelekre lehet ajánlatot tenni.

A termékek kitűnő választások lehetnek lakásfelújításhoz, esetleg a jelenlegi áramfogyasztók korszerűsítéséhez. Az árverési oldalon egyéb különlegességekre is bukkanhat az érdeklődő, például egy tömbösítő gépre.

Fotó: Freepik

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

Idén is várják a gyermekrajzokat a pécsi adventi ünnepre

A pecsaktual.hu cikéből megtudhatjuk, hogy tavaly országszerte több mint háromezer gyermek nevezett a pécsi adventi ünnep épületfestő gyerekrajzpályázatára. Az ábrázolásokat a Dzsámi homlokzatára vetítik az advent hétvégéin, így a közönség hatalmas méretben csodálhatja meg az ifjú tehetségek munkáit. A pályázat célja, hogy a gyerekek a Dzsámi mintasablonját színezzék ki, minél hangulatosabb, szebb alkotásokat létrehozva, melyek illeszkednek az ünnep és a hely szellemiségéhez. Javasolják, hogy a rajzok kövessék a Dzsámi épületének […]

todayoktóber 27, 2022 12


0%