Híreinkből

Szupertöltőt épít a Tesla Pécsett!

todaydecember 28, 2022 4

Háttér
share close

Folyamatosan bővíti a Tesla Supercharger hálózatát, az új töltőpontok helyszínére pedig javaslatokat is lehetett tenni. Ősszel Pécs komoly versenyben volt az egyik következő Superchargerért, és úgy néz ki: nagyon boldogok lehetnek a Tesla tulajdonosok. Beszavazták ugyanis – magukat – Pécset a helyszínek közé.

A Totalcar vette észre, hogy a Tesla kihirdette a szavazás eredményét, és Pécs bekerült a legtöbb szavazatot kapó városok listájára, így a Dél-Dunántúli megyeszékhelyen épül majd az egyik következő Supercharger. A töltőpont átadását 2024 második negyedévére ígérik, a pontos helyszíne egyelőre nem ismert. A hír viszont biztos, a cég honlapján is szerepel már.

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

Magyarországon az első zöldhidrogén előállítására képes berendezés

A Bükkábrányi Energiapark által vezetett projekt keretében Magyarországra érkezett az első ipari méretű elektrolizáló berendezés. A hidrogént napenergia felhasználásával is előállítani képes technológia egyedi és különleges hazánkban - tájékoztatta a Mészáros Csoport kommunikációs igazgatósága az MTI-t. Az elektrolizáló berendezés (PEM) műszaki paraméterei a villamosenergia-piac több szegmensében való részvételre is lehetőséget ad, az eszköz a tervek szerint 130-150 tonna zöldhidrogént képes előállítani évente - tartalmazza a közlemény. Mint írják, várhatóan a […]

todaydecember 28, 2022 6


0%