Híreinkből

Szenior Mozgásnap az Európai Sporthét alkalmából

todayszeptember 19, 2022 8

Háttér
share close

mozgás

Az Európai Sporthét alkalmából a Nyugdíjasok Egyesülete a Baranya Megyei Szabadidősport Szövetséggel közösen 2022. szeptember 29-én, csütörtökön Szenior Mozgásnapot szervez.
Aki szeretne ezen a napon néhány órát mozgással eltölteni a friss levegőn, azt a következő programmal várják: gyalogos kirándulás a Malomvölgyi tó körül, könnyed bemelegítő és levezető torna, nordicwalking oktatás. Találkozó 8,45-kor a Malomvölgyi úti buszmegállóban.
A rendezvényen a részvétel ingyenes és a rendezők apró meglepetéssel jutalmazzák a programban való részvételt.
Érdeklődni, jelentkezni lehet a nyugegy@gmail.com és a szeniorkirandulok@gmail.com email címen vagy a 06-30/492-6862 telefonon. Tegyünk együtt az egészségünkért!

Fotó: Freepik

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Archívum

BNI, aki ad az nyer – Interjú Avidor Andrással

  A BNI interjúk már napjaink részévé váltak itt a Mex Rádión is. Most egy különleges emberrel beszélgetett Lantai Tamás „Mex”, a BNI Magyarország igazgatójával Avidor Andrással. A BNI nem szimplán egy üzleti közösség, egy globális csapat, ahol korlátlan erőforrások útján végtelen lehetőség áll rendelkezésre a fejlődésre, miközben egymást építik. Egy rendszer, ami nincs, de mégis van. Olyan kapcsolati hálókat lehet felépíteni, amire soha nem gondolt volna az ember, de […]

todayszeptember 19, 2022 35


0%