Események

Révész Sándor megidézi a Piramis ünnepi klasszikusát: itt az „Ajándék”!

todaydecember 13, 2022 11

Háttér
share close

Az elmúlt évtizedek talán legszebb karácsonyi dala az Ajándék, aminek szövegét mindannyian ott őrizzük a tudatalattinkban és azonnal dúdolni kezdjük, ha Révész Sándor egyedi hangján felcsendül a “Tél volt, hó esett és jöttek az ünnepek. Gondolkodtam, mit is adhatnék Neked…” kezdetű dallam. Új köntösben idén maga a Piramis egykori frontembere hozza el együttesének ma is aktuális üzenetét zenésztársával, a Máté Péter-díjas Menyhárt Jánossal közösen.

“A gyógyulásom fontos mérföldköve volt ez az együttműködés; újra abban a közegben lehettem, ami igazán fontos nekem. Rátok bízom annak elképzelését, mit jelentettek számomra a stúdiófelvételek, és mekkora örömmel éltem meg, ráadásul nem sokkal egy lezajlott Covid-fertőzés után, hogy 44 év elteltével is ugyanabban a hangnemben tehettem eleget a felkínált kihívásnak, mint annak idején” – idézi Révész Sándort a kulturcafe.hu.

Fotó: Wikipedia

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Archívum

Csak a mentes karácsonyi fesztivál – beszámoló és galéria

Hétvégén volt szerencsénk ellátogatni a Csak a Mentes Karácsonyi Fesztiválra, ahol egy igen tartalmas napot tölthettünk. Itt aztán tényleg mindent megtalálhattunk, ami mentes és a karácsonyi készülődéshez jól jön. Több mint 50 kiállító volt jelen, ahol nemcsak vásárolni lehetett, hanem szakmai segítséget és tanácsokat is kaphattunk. Workshopokon pedig betekintést nyerhettünk Pintér Dóra által, hogy miként lehet növényi alapú étrenddel súlyt veszteni vagy épp megőrizni, készült mentes zserbó Cserepes Ágnessel. Rácz […]

todaydecember 13, 2022 87


0%