Archívum

Októberben indul Mex Comedy negyedik évada!

todayszeptember 16, 2022 19

Háttér
share close

A Stand Up Comedy Humortársulat, és az RTL Klub Showder Klub című műsorának sztárjait hallhatjátok október közepétől a főcsatornánkon heti két alkalommal!

Szórakoztat titeket többek között Orosz Gyuri, Magyed, Redenczki Marcsi, Gajdos Zoltán, Horváth Gábor, Maczkó Ádám, Záhonyi-Ábel Dávid, sőt még Valtner Mályki Miklós is!

Itt még nincs vége, mert bemutatkoznak majd új tehetségek is. A Standup Comedy humortársulat új felfedezettje Pácz Viki, a Humortechnikum 2022 győztese is készül már izgatottan.

Mit szólnátok egy játékhoz?
A Mex Rádió hallgatói minden héten egy-egy páros belépőt nyerhetnek a Standup Comedy humortársulat előadására. Természetesen minden nyertesünk kiválaszthatja, hogy az ország területén milyen időpontban, melyik humorista előadását szeretné megnézni személyesen, élőben. Ugye milyen jól hangzik?

 

Save the date! Mex Comedy start október 16!

Written by: Mészáros Ilona

Rate it

Előző bejegyzés

Események

Fényinstalláció és koncertek közt kel életre az Ókeresztény Mauzóleum

A pécsi világörökségi helyszínek idén is csatlakoznak a Kulturális Örökség Napjai című országos rendezvényhez, ennek keretében díjtalan idegenvezetések, koncertek és látványos fényinstalláció várja az érdeklődőket. A ZSÖK tájékoztatása szerint a szeptember 16–18. között zajló programok központja az idén júniusban felújítva átadott Ókeresztény Mauzóleum, ami a három nap során rendhagyó módon éjjel 23 óráig lesz látogatható. Vezetett séták indulnak mindhárom nap 18 órakor. A Szent István téren ingyenes koncerteken vehetünk részt. […]

todayszeptember 16, 2022 11


0%