Archívum

Interjú Varga Istvánnal, a Nyers Séffel

todayszeptember 6, 2022 26

Háttér
share close

Varga István, a Nyers Séf

Nyíregyházán megrendezésre kerül az I. Női Expo és Konferencia, ennek kapcsán beszélgettünk Varga Istvánnal, a nyers séffel.

A szeptember 7-én megrendezésre kerülő I. Női Expo és Konferencia számos kecsegtető előadással fog nyitni és remélhetőleg hagyományt teremteni. A nyíregyházai Váci Mihály Kulturális Központ fog helyt adni a rendezvénynek, ami nem mellesleg karbonsemleges lesz.

“Amit úgy érnek el, hogy különféle számításokat például ki, mennyi távolságot utazik, a felszolgált ételekkel kapcsolatba, illetve az energiafogyasztás a helyszínen, annyi fát ültetnek. Tehát van erre állítólag egy számítási képlet. “

Az eladók között szerepel a teljesség igénye nélkül Szilágyi Bécsi-Tímea, Pálfy Éva, Almási Kitti, valamint Piszár Tünde. Az expo nemcsak nőknek, nőktől szól örömmel várnak férfi vendégeket is, erre a legjobb példa, hogy az előadók között szerepelnek férfiak is mint például Dr. Kulja András, Drabancz Róbert és természetesen Varga István.

A táplálkozás tudatossága egyre nagyobb teret hódít hazánkban, ezzel kapcsolatban fog előadást tartani István és hozza a finomabbnál finomabb kóstolókat is. Lesz superfoodos energiagolyó, aktivált magos aszalt paradicsomos nyers vegán fasírt, amiről el sem hinné az ember, hogy nem tartalmaz húst.

Minőségi termékek és szolgáltatások lesznek jelen az I. Női Expo és Konferencián érdekes innovációkkal is találkozhat a Nyíregyházára kilátogató. Kicsit számszerűsítve 60 kiállító és 12 előadó látogatható meg 8 és 16 óra között, akikkel kötetlen beszélgetésre is lehetőség adódik.

Az elhangzott témáról bővebb információ: https://www.facebook.com/events/3296552730601730/ 

Nyers Séf honlap: https://nyerssef.hu/

A Mex Rádióban vendégünk: Varga István, a Nyers Séf!

A kérdező: Lantai Tamás “Mex”!

Interjú visszahallgatás:

Written by: admin

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

Rekordokkal zárta a BAHART a 176. hajózási főszezont a Balatonon

    A tavalyi, évtizedes rekordot megdöntő hajózási szezonhoz képest is tovább nőtt a társaság utasforgalma, hajózási szolgáltatásait az év első 8 hónapjában 1,8 milliónál is többen vették igénybe - erről számolt be az állami többségi tulajdonban lévő Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) az MTI-hez eljuttatott közleményében.  Az év első 8 hónapjában 10 százalékkal nőtt a személyhajók forgalma, 60 ezerrel többen utaztak a BAHART hajóin, mint tavaly ilyenkor, összesen több mint 640 ezren. […]

todayszeptember 6, 2022 7 2


0%