Híreinkből

Mit egyél, ha fáradt vagy?

todayjúlius 26, 2022 15

Háttér
share close

Akármennyire nehéz reggel felkelni, és szeretnél minden percet kihasználni az ágyban maradásra, a reggelire szánt időt nagy hiba lustálkodásra fordítani. Néhány jól megválasztott, tápláló finomság segíthet, hogy energikusabban kezdődjön a napod – ezeket gyűjtötte össze a marieclaire.hu:

Zab: Minden formában gazdag rostokban, ami miatt hosszabb időre eltelít. Ez azért klassz hír, mert elkerülheted, hogy túledd magad, amivel megterheled az emésztőrendszeredet

Gyömbér: A gyömbér tele van A-, C-, E- és B-komplex vitaminokkal, magnéziummal, vassal, kalciummal, káliummal, nátriummal, foszforral, cinkkel, szilíciummal és béta-karotinnal.

Dió: Rendkívül sok ómega-3 zsírsavat és magnéziumot vehetsz magadhoz, ha diót (vagy más csonthéjast) eszel, ami egyrészt javítja a hangulatot, másrészt szuper természetes gyógyír testi-szellemi kimerültségre.

Görög joghurt: A sima joghurtnál is több probiotikumot tartalmaz, ami kedvezően hat a bélflórára.

Étcsokoládé: Jó hír, igaz? Amellett, hogy kiváló magnéziumforrás, antioxidáns hatású bioflavonoidokban is bővelkedik, ami nemcsak energiát ad a sejteknek, hanem az öregedéssel is sikerrel szállhat szembe.

Written by: admin

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

Szíveket hoznak össze a pécsi alpakák

A közösségi oldalaknak köszönhetően a világ minden tájáról érkeznek látogatók a pécsi MancsRanchra, hogy testközelből lássák a különleges állatokat. A patacsi állatfarm története a névadójával, Manccsal a jack russell terrierrel kezdődött. Fejes Rózsa tulajdonos Manccsal közösen játékos közlekedési KRESZ-oktatást tartott kicsiknek az ország több pontján. A kutya annyira a szívéhez nőtt, hogy eldöntötte, egy kis állatsulit hozz létre Patacson.  Az álomból valóság lett, megalakult az állatsuli. Jelenleg ötven állat várja […]

todayjúlius 26, 2022 7


0%