Archívum

Mex Rádió – Az Online Rádió!

todayszeptember 14, 2022 13

Háttér
share close

A Mex Rádió már több mint 6 éves. Nem véletlenül lett a szlogenünk is épp „A kedvenc rádióm!”, hiszen már naponta 278 ezer aktív napi hallgatóval rendelkezünk.

Ez a rengeteg hallgató már nem csak és kizárólag a weboldalunkról származik, hanem rengeteg egyéb forrásból is hallgathattok minket. Megjelent a hivatalos applikációink, jelen vagyunk Fonyódon a Panoráma Strandon és az ország összes Gablini autószalonjában is.

A lista azonban messze nem véges és jelenleg is folyamatosan terjeszkedünk: Már az összes jelentősnek számító online rádiógyűjteményben is elérhetőek lettünk. Misem bizonyítja ezt jobban, hogy a Mex Rádió már az Online Rádió platformján is bárki számára elérhető.

Hallgasd nálunk a legjobb zenék és interjúk mellett a legfrissebb híreket, amik garantáltan pozitívak és politikamentesek.

Ne feledd! Jövőhónapban indul a népszerű Mex Comedy műsorunk folytatása is, ami évek óta töretlen sikernek örvend! Ha még nem találkoztál vele korábban, de szereted a humort és szórakozást, akkor hallgass minket szombat és vasárnap délelőtt is!

Köszönjük, hogy ennyi éve velünk vagytok! Rádiónk kitartó fejlődését és ismertségének folyamatos növekedését Nektek köszönhetjük!

Written by: Mészáros Ilona

Rate it

Előző bejegyzés

Petőfi

Események

Petőfi-versek ihlette túrákat szerveznek Bács-Kiskun megyében

Petőfi-versek ihlette tematikus túrákat szervez a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat és a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatósága egyebek mellett Bugacon, Izsákon és Kiskőrösön - közölték a szervezők az MTI-vel.    A tájékoztatás szerint a Petőfi nyomában elnevezésű 15 tematikus kiránduláson a költő verseit hívják segítségül, hogy a korabeli táj értékeit összehasonlítsák a jelenlegi táj változásaival.    A Kiskunsági Nemzeti Park törzsterülete a Kiskunságnak, amely még hiteles képet ad arról a 19. századi tájról, amelyet Petőfi Sándor […]

todayszeptember 14, 2022 11


0%