Interjúk

Médiaválogatott Sztártitkok Katicával

todayszeptember 29, 2022 14

Háttér
share close

Rickynél a héten az énekesnő Katica vendégeskedett, aki mesélt kislánykoráról, iskolai szerepléseiről, nővéréről, csínytevéseiről, beszélt szerelemről, főzésről, diétáról. Elárulta, hogy nem titkolózós fajta, sőt nagyon nyitott, néha már-már túlzottan is őszinte. Egy olyan történetet osztott meg Rickyvel, amiről csak kevesen tudtak eddig.

– Volt egy nagyon vicces dolog az életben. Illetve így utólag vicces, akkoriban azért nem biztos, hogy vicces volt. Meséltem, hogy nagyon lusta vagyok mozgás szempontjából. Amikor bekerültem a szakközépiskolába, azt mondtam a tesitanáromnak, hogy fel vagyok mentve testnevelésből. Ez annyiban igaz volt, hogy anno felmentett az orvos, mert volt egy nagyon súlyos asztmám, amit időközben kinőttem. Ez utóbbit elfelejtettem közölni a tanárral. Mondtam, hogy majd hozom az igazolást. Három hétig még kérdezte is, hogy hoztam-e. Mondtam, hogy nem sikerült még elmennem az orvoshoz, hiszen Miskolcon tanultam, de Ózdon laktam, ezért nem jutottam el hozzá. Addig húztuk ezt az egész dolgot, hogy teljesen kiment a fejéből. Egész évben fel voltam mentve felmentés nélkül, és ezt olyan jól sikerült csinálnom, hogy ez a teljes négy év alatt így ment. Míg a többiek tornáztak, én jót nevettem rajtuk. Igazi szemtelen kislány voltam.

Ha szeretnéd tudni, ki Katica példaképe, vagy, hogy kislányként milyen pályára készült először, akkor hallgasd te is a Médiaválogatott Sztártitkok e heti adását!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla 

Written by: Mészáros Ilona

Rate it

Előző bejegyzés

fotós

Események

Amatőrök és profik felvételeit is várják a Magyarország 365 fotópályázatra

A pályázat amatőr és professzionális alkotók kameráján keresztül szeretné megmutatni, miért is lehetünk büszkék Magyarországra: tájainkra, természeti kincseinkre, építészetünkre, hagyományainkra, közösségeinkre. A kiírás szerint pályázni három kategóriában (Természet és táj, Épített és tárgyi örökség és Életképek)   lehet 2021. október 19. óta készült fotókkal október 10. éjfélig. Az alkotásoknak eredeti tartalmaknak kell lenniük, korábbi, és más pályázatokon díjat nyert képek nem adhatók be. A szakmai zsűri több ezer alkotásból választja ki […]

todayszeptember 29, 2022 30 1


0%