Híreinkből

Médiaválogatott Sztártitkok: Dred

todaydecember 29, 2022 13

Háttér
share close

A Médiaválogatott Sztártitkok legújabb adásában Bíró Zsolt, Dred mesél a gyermekkoráról, arról, hogy hogyan kezdett el hangfalakat és füstgépeket építeni, majd később rádiózni, tévézni, dj-ként dolgozni. Természetesen egy titkát is elárulta.

– Szerintem mindenkinek van titka, amit nem igazán szeret elmondani, vagy éppen nem úgy alakul az élete, hogy azt kiteregesse. Egy titkomat elárulok nektek. Ez szerintem, nagyon meglepő lehet így zenészként. Én excel tábla mániás vagyok. Mindent excel táblákba gyűjtök, és kimutatásokat csinálok róla. Pl. ha veszek egy rágógumit a benzinkúton 110 forintért, azt beírom az excel táblába. Kimutatásom van róla, hogy milyen bevételem, milyen kiadásom volt, analitika van, meg százalékok. Valójában nagy jelentősége nincsen. Igazából ez egy biztonságot nyújt nekem, és valószínűleg ezért csinálom.

Ha szeretnéd megtudni, hogyan készült Dred első klipje, hogyan alakult ki a duó formáció, valamint, hogy milyen pozíciókat tölt be Dred a szakmában, hallgasd a Médiaválogatott Sztártitkok adását ezen a héten is!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

 

 

Written by: Mészáros Ilona

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

12 évre bérelt kabint egy luxushajón albérlet helyett egy kaliforniai programozó

Austin Wells kreatív módon oldotta meg a home office-t, a 28 éves programozó egy óceánjáró luxushajón bérelt ki magának egy kabint 12 évre - írja a Business Insider alapján a szeretlekmagyarorszag.hu. Így világjárás közben tud fejleszteni a Meta - cég virtuális valóságos projekteket fejlesztő Reality Labs szekció - munkatársa. Az indulásra ugyan még várni kell, mert az MV Narrative hajó 2025-ben indul és egy-egy úton 1000 napig járja a világot. […]

todaydecember 29, 2022 26


0%