Események

Magyarországról nyerte meg valaki az Eurojackpot 31 milliárdos fődíját, az ország egyik leggazdagabb embere lett

todaydecember 14, 2022 6

Háttér
share close

Elvitték az ország valaha volt legnagyobb lottónyereményét. Péntek este valaki Magyarországról  nyerte meg az Eurojackpot bruttó csaknem 76 millió eurós főnyereményét – számolt be róla az rtl.hu. Ez átszámolva több mint 31 milliárd forint. A szerencsés nyertes egycsapásra az egyik leggazdagabb ember lett az országban. 90 napja van, hogy jelentkezzen nyereményéért.

A 27 milliárd forint 1 millió 350 ezer darab 20 ezrest jelent. Csaknem 43 millió liter már nem ársapkás benzint lehetne venni belőle és futná belőle egy kisvárosnyi, 18 ezer ember Maldív-szigeteki nyaralására.

A Híradó által megkérdezett pénzügyi szakember azt mondja: a győztes először azon gondolkodjon el, hogy a lottónyertesek többsége néhány éven belül elveszíti vagyonát.

Semmi ok nincs arra, hogy rohanva bármilyen döntést hozzon. Meg kell tanulni a pénzzel bánni, minek milyen következménye van. Bármilyen új dologba belevág, legyen az pénzügyi, ingatlan, vagy bármilyen egyéb döntés azt érdemes először kisebb léptékben kipróbálni – mondta Sándorfi Balázs a Bankmonitor ügyvezetője.

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Események

Jubileumát ünnepli a Baranya Táncegyüttes

A Pécsi Nemzeti Színház nagyszínpadán tartják a Baranya Táncegyüttes jubileumi műsorát december 18-án, vasárnap este hat órától írja a bama.hu. A Pécs város Pro Urbe és Pro Communitate díjakkal kitüntetett, Örökös Kiváló Együttes címet viselő Baranya Táncegyüttes idén, 2022-ben ünnepli fennállásának 55. évfordulóját. Az alapító tagok többségének nemzetiségi származása döntően meghatározta a Baranya működését. Az együttes a magyarországi horvát néptánc tekintetében az ország egyik legismertebb formációjává vált, bejárták egész Európát. Legfőbb […]

todaydecember 14, 2022 3


0%