Híreinkből

Közös koncertet ad Budapesten a Mötley Crüe és a Def Leppard

todayoktóber 25, 2022 16

Háttér
share close

A 2022-es év legnagyobb észak-amerikai stadionturnéját követően, amelyre több mint 1,3 millió jegyet adtak el, a világ ikonikus rocklegendái, a Mötley Crüe és a Def Leppard 2023-ban kiterjesztik The World Tour elnevezésű turnéjukat a többi kontinensre is.

A világkörüli turné 2023. február 18-án indul a Foro Sol arénában, Mexikóvárosban, a többi latin amerikai koncertet követően 2023 májusától következik Európa. Budapestre, az MVM Dome-ba május 29-én érkeznek – olvasható a hvg.hu-n.

Fotó: Wikipédia

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

Kaposvári és pécsi alapítvány is jelölt lett az „Önként Jöttem” díjra

A Családbarát Magyarország Központ segítő szervezeteket díjazó elismerésén október 28-ig várják a szavazatokat. A kaposvarmost.hu cikkéből kiderül, hogy idén négy egyesület indul a díjért és az azzal együtt járó adománygyűjtés eredményéért: a kaposvári Mélyben és Reményben Alapítvány mellett a pécsi Nevetnikék Alapítvány és két fővárosi szervezet. A díjat az önkéntesség világnapján, december 5-én adják át. A kaposvári alapítvány a mélyszegénységben élő családokért dolgozik, szociális, mentális és lelki támogatást nyújt, a […]

todayoktóber 25, 2022 9


0%