Híreinkből

Kosárlabdapálya épül Komlón

todaynovember 9, 2022 33

Háttér
share close

A polgármester hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy a saját kezdeményezésére a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) egy új pályát épít a kökönyösi városrészben – írja a komloiujsag.hu.

Korábban már egy kosárlabdapálya a tervek között szerepelt, amelyet Gesztenyésben kívántak megépíteni, azonban akkor 4-6 millió forintos előkészítő munkát kellett volna végeznie az önkormányzatnak, így egy időre félretették a projektet. Egyeztetve a Komló Sport KK-val – Polics József polgármester ismét megkereste a szövetséget, akik egy bitumenes vagy egy betonos pályát kértek a kivitelezéshez, így a Móricz Zsigmond utcai területre, a kökönyösi teniszpálya melletti betonos placc helyére esett a választás. A beruházást önkormányzati önerő nélkül, a szövetség 100%-os támogatással valósítja meg.

Fotó: Freepik

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Események

Premier előtti vetítésen is megnézhetjük a Fekete Párduc folytatását

A pécsi mozik is már november 9-én nagyvászonra tűzik a Fekete Párduc folytatását. Magyarul, angolul, 3D-ben, 2D-ben is lehetőség lesz megtekinteni a Marvel univerzum 30. filmjét. Ahogy a bama.hu cikkében olvasható az elvárások elég magasak a második résszel kapcsolatban, hiszen a 2018-as első film hét, köztük a legjobb filmnek járó kategóriában is Oscar-jelölést kapott. De a folytatásnak nem csak ezt a mércét kell megugrania. A készítők számára talán az egyik […]

todaynovember 8, 2022 39


0%