Események

Kopjafaállítás a Mecsekben

todayoktóber 18, 2022 9

Háttér
share close

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság 2021. november 19-én örökbe fogadta a Pécsi Mecsekerdő Zrt. területén fekvő Tripammer fa környékét. A főkapitányság a Pécs-Baranya Közbiztonsági Alapítvány támogatásával 2022. október 14-én egy díszes kopjafát állított emlékül, amelyet Szatyor Győző képzőművész készített. A kopjafa felhívja a Tripammer fánál megpihenő túrázók, látogatók figyelmét az összefogás erejére, valamint a zöld értékekre, a környezet – és a természetvédelem fontosságára. A rendezvényen dr. Gulyás Zsolt rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány, Prof. dr. habil. Herke Csongor DSc. a Pécs-Baranya Közbiztonsági Alapítvány kuratórium elnöke, valamint Szatyor Győző képzőművész is méltatta az elkészült emlékhelyet.

A rendezvényt a „Tiszától a Balatonig – add át a biztonság stafétáját!” öt megyés bűnmegelőzési projekt egyik elemeként rendezték meg.

Fotó: Facebook

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Események

A Depeche Mode újra Budapesten lép fel

2023. július 28-án Depeche Mode koncert a Puskás Arénában! A Rock & Roll Hírességek Csarnokának 2020-as újoncai, a Depeche Mode ma Berlinben bejelentette, hogy 2023-ban új albuma jelenik meg, és világkörüli turnéra indul. A Memento Mori turné a zenekar azonos című, 15. stúdióalbumának tavaszi megjelenését követően indul. Szakítva az eddigi hagyományokkal a turné észak-amerikai koncertekkel kezdődik március 23-án, még a nyári európai stadionturné előtt. A Depeche Mode május 16-án kezdi […]

todayoktóber 18, 2022 13


0%