Híreinkből

Két hét alatt új közösségi teret hoztak létre Sásd nyugdíjasainak

todayoktóber 7, 2022 17

Háttér
share close

Sásd közösségi tér
Nincs lehetetlen. Ez is elkészült. Rekordidő alatt, két hét sem kellett hozzá – közölte Jusztinger János polgármester a közösségi oldalán. Sásd ugyanis új közösségi teret alakított ki az Arad utcában az idősek még komfortosabb nappali ellátása érdekében.

A szép munkához példás összefogásra volt szükség. Még a nyugdíjasaink is részt vettek a munkálatokban. Köszönöm Városgazdálkodás, köszönöm Szociális Szolgálat! – tette hozzá a polgármester.

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Archívum

Írjuk át tudatalattinkban elraktározott hiedelmeinket, programjainkat!

A PSYCH-K® módszer több mint 30 éve bizonyítja hatékonyságát Három évvel ezelőtt érkezett meg Magyarországra az amerikai eredetű, három évtizedes múltra visszatekintő PSYCH-K® módszer, amely egy eszközt kínál ahhoz, hogy könnyedén és gyorsan beazonosítsuk és megváltoztassuk érzelmeinket, gondolatainkat, hiedelmeinket és nézőpontjainkat, amelyek megakadályozzák, hogy kiteljesedjünk az életben. A technika hazai megismertetését és elterjesztését Konkoly Tímea PSYCH-K® konzulens vállalta magára, aki betekintést nyújt a tudatalatti átformálásának különleges világába. A tudatalatti könnyen […]

todayoktóber 7, 2022 131


0%