Események

Idén háromnapos lesz a karácsonyi komlói foci-fieszta

todaynovember 12, 2022 7

Háttér
share close

Mi sem mutathatja jobban egy esemény népszerűségét, minthogy majd két hónappal előre betelik a nevezési lista. Így van ez a két ünnep között Komlón hagyományosan megrendezett GABRIELLA Kupa esetében is, ahol már október 26-ára összejött a 32 csapat, amely részt vehet a teremlabdarúgó-tornán.

Az eseményen idén 8 négycsapatos csoport lesz, ahonnan december 27-28-án kell majd a gárdáknak kiverekedni magukat, hogy részt vehessenek a 29-i helyosztókon.  Az esemény azonban természetesen nem csak a labdarúgók, de a szurkolni vágyók között is rendkívül népszerű, hiszen a hangulatra soha nem lehet panasz a komlói sportcsarnokban, ahogyan az izgalmas, fordulatokban bővelkedő, látványos meccsekre sem – olvasható a bama.hu oldalon.

Fotó: Freepik

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

fotós

Híreinkből

Elindult a Magyarország 365 fotópályázat közönségszavazása

A zsűri által kiválasztott 165 pályaműre a fotopalyazat.magyarorszag.hu oldalon november 24-ig lehet voksolni - közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda csütörtökön az MTI-vel. Mint írták, a pályázat iránti érdeklődés idén is rekordot döntött, csaknem 38 ezer fotó érkezett be. A tájékoztatás szerint három kategóriában - természet és táj, épített és tárgyi örökség, valamint életképek témában - lehet voksolni. A közönségszavazás győztesei kategóriánként egymillió forint elismerésben részesülnek. A Magyarország 365 fotópályázatra professzionális és […]

todaynovember 12, 2022 20


0%