Híreinkből

Hogy fér meg egymással a karácsony és a horror?!

todaydecember 28, 2022 4

Háttér
share close

 A pécsi Halloween Horror Stúdió filmjéből kiderül!

Nem sok minden van egymástól távolabb, mint a szeretet ünnepe és a horrorfilmek főhősei. De úgy tűnik, karácsonykor ők is félre tudják tenni vérszomjas énjüket – legalábbis a pécsi Halloween Horror Stúdió legújabb filmjében.

Az abaligeti Béldi Vendégházban félelmetes négyes jött össze karácsony alkalmából: itt találkoztak a legfélelmetesebb horrorkarakterek, hogy együtt ünnepeljenek, és hogy megajándékozhassák egymást. A házigazda Michael Myers volt, akinél Amanda Young és Ghostface is ott vendégeskedett már, amikor befutott negyediknek a nagy öreg, Freddy Krueger. Bár a karácsony és a horror a legkevésbé sem jár kéz a kézben egymással, a szeretet ünnepén természetesen nem történt vérontás, a legijesztőbb karakterek is békésen ünnepeltek.

Azt szerettük volna bemutatni, hogy a horrorikonok összejönnek karácsony alkalmából, és vérontás, brutalitás helyett együtt ünnepelnek és megajándékozzák egymást – mesélte a Pécs Aktuálnak a film rendezője, Resszer Tamás. – A történet szerint ott van már a házban Michael Myers, Amanda Young és Ghostface, amikor megérkezik Freddy Krueger. Előkerülnek az ajándékok, s mindenki a karakteréhez passzoló meglepetést kap: Ghostface egy új kést, Freddy egy új pengés kesztyűt, Myers saját maga gyerekkori bohócmaszkját, míg Young a mentora, Jigsaw arcmaszkját.

Fotó: Youtube

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

Már virtuálisan is bejárható a Hild-villa

Hild József Budakeszi út 38. szám alatti egykori villája eddig csak rendezvények alkalmával volt látogatható, mostantól azonban már virtuálisan is megnyitja kapuit a közönség előtt. A Magyar Művészeti Akadémia Művészetelméleti és Módszertani Kutatóintézetének (MMA MMKI) virtuális sétája során végigjárható a földszint és az alagsor, de még a Hild-villa körüli kanyargós út is - olvasható a szervezet MTI-hez eljuttatott közleményében. Az épületben helyiségről helyiségre lehet kalandozni, miközben információkat hallhatnak és olvashatnak […]

todaydecember 27, 2022 9


0%