Események

Hiánypótló magyar mesekönyv mutatja be a legalapvetőbb emberi értékeket

todayoktóber 18, 2022 17

Háttér
share close


Olyan modern magyar mesekönyv született, ami fogyasztható és a mai gyerekek számára is elfogadható köntösbe bújtatja az emberi értékeket, a célok elérésének, az álmok megvalósításának és a csapatmunkának a fontosságát.

A szerző Kasza Tamásnak a könyv létrehozásával az élményen kívül a tanítás, az oktatás, a társadalmi felelősségvállalás volt a célja. A Magyar mese – A diák, a királylány, a hegyi tündér és a szőke herceg című könyv ingyenesen is letölthető, hogy senkinek ne okozzon anyagi terhet. Egybefüggő kalandok során mutatja be a legalapvetőbb emberi értékeket, miközben a mindennapi élet során alkalmazható, kulcsfontosságú eszközökre tanítja a jövő nemzedékét. A könyv idén kiérdemelte az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy használatát is. Szeretnénk ezt a könyvet lefordítani angolra, és szeretnénk, ha egy film is készülne belőle. Sikerült egy neves amerikai bestsellerírót is megnyerni az ügynek, erre teszünk félre jelenleg, és közben folytatjuk tovább a közel három évtizede elkezdett utunkat” – osztotta meg a jövőbeli terveit sajtóközleményében a szakember.

Fotó: Freepik

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

Átadták a Sásdi Deutsch Klub részére az új közösségi teret

Jusztinger János polgármester a következő szavakkal számolt be róla facebook oldalán: Ilyen az, amikor egy közösség minden tagja tesz a közös célért. Ilyen az, amikor egy testvérkapcsolat működik! A Német Nemzetiségi Önkormányzatunk, a Deutsch Klubunk és osztrák testvértelepülésünk Raaba-Grambach nagylelkű támogatásának köszönhetően átadtuk az egykori Téka garázsokból készült közösségi teret. Köszönöm Pintér Gábor alpolgármester úrnak, köszönöm Udonak és Gustlnak, osztrák barátainknak, hogy ismét számíthattunk rájuk, s köszönöm a Deutsch Klub […]

todayoktóber 17, 2022 61


0%