Archívum

Herczeg Andrea – „Minden évben kitűzök egy újabb mérföldkövet”

todayszeptember 15, 2022 25

Háttér
share close

Hétvégén Csak a Mentes Őszi Fesztivál ’22 – Minden mentes egy helyen, ahol igazi gasztroélmény vár mindenkit! Lantai Tamás „Mex” beszélgetett Herczeg Andreával, hogy mi vár ránk a hétvégén.

Egy segítőkész közösség, több mint 60 kiállító, előadások, workshopok, streetfood udvar és nem utolsósorban értékes nyeremények és tanácsadás is lesz. Természetesen kötetlen beszélgetés és élmény és tudás szerzés mindenkinek, aki mentesen él vagy nyitott rá, de nem tudja, hogyan is kezdhetne bele.

Andreának, aki nem mellesleg a rendezvény alapítója mindig van egy fő motivációja, ami nem más, mint a folyamatos fejlődés, szintlépés.

„Minden évben kitűzök egy újabb mérföldkövet, egy újabb lépcsőfokot és ugye én ezért dolgozom nap mint nap, hogy ezeket meg tudjuk ugrani és tényleg olyan szintre tudjunk eljutni, Csak a Mentessel, amit én anno megálmodtam neki.”

Akár egészségügyi okokból, akár saját elhatározásból, de érdekel a mentes élet vagy benne élsz kitűnő hétvégi program a részletekért pedig hallgasd meg az interjút!

 

Written by: Mészáros Ilona

Rate it

Előző bejegyzés

digitális jegyzetelés

Híreinkből

A digitális jegyzetelés lehet a tanulás jövője

A hagyományos füzetbe körmölés helyét egyre inkább átveszi a digitális jegyzetelés, amit ha helyesen alkalmazunk, hatékonyabb és élménytelibb lehet a tanulás – hívja fel a figyelmet Lantos Mihály tanulásmódszertani szakértő. Ha a jegyzetelés során színeket, formákat, képeket is használunk, agyunk kreatív részét is aktivizáljuk, ez nagyban megkönnyíti az információfeldolgozást. A jegyzetelést is segítő okoseszközök iránt már augusztusban megnövekedett a kereslet: van olyan áruház, amelynek polcairól, legalább húsz százalékkal több fogyott, […]

todayszeptember 15, 2022 10


0%