Események

Fotópályázat indul a Mecsekerdő Zrt. szervezésében

todayoktóber 13, 2022 6

Háttér
share close

fotópályázat

A Mecsekerdő Zrt. „Négy évszak az erdőben” címmel fotópályázatot hirdet, amelyre a Baranya megyei erdőkben készült képekkel lehet nevezni. A kiválasztott fényképek bekerülnek a Mecsekerdő 2023-as falinaptárába is.

A fotópályázat keretében a Mecsek, a Dél-Zselic, a Villányi-hegység és az Ormánság természeti környezetében készült képeket várnak, melyek bemutatják az erdők és az erdei élővilág sokszínűségét – növényeket, állatokat, tájakat, vagy az erdei környezetben található turisztikai látványosságokat örökítik meg. A fotókat 2022. október 19-ig lehet beküldeni.

2022. december 1-15. között az összes beküldött fényképet közönségszavazásra bocsátják a Mecsekerdő facebook oldalán. A legtöbb szavazatot (kedvelést) elérő fénykép készítője szintén nyereményben részesül.

Fotó: Freepik

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Caramel

Események

Elkészült Molnár Ferenc Caramel első musicalje, a Mesterkód

17 év után újra közös színpadon énekel Caramel és Palcsó Tamás, a Megasztár 2. szériájának két egykori döntőse – derül ki a zene.hu cikkéből. December 3-án, a Petőfi-bicentenárium jegyében mutatkozik be az a vadonatúj musical, amelynek zenéjét és dalszövegeit Caramel írja, s amelyben Petőfi versei is megszólalnak. A szerelem témáját újszerűen feldolgozó Mesterkód című előadásban ismert és népszerű színészek mellett a hazai popélet kiválóságai közreműködnek. A 2022. év különleges produkciójának […]

todayoktóber 13, 2022 150 1


0%