Események

Deák Bill Gyula 75: életműkoncerttel ünnepel a magyar blueskirály

todayoktóber 26, 2022 15

Háttér
share close

Deák Bill Gyula ünnepi koncertet jelentett be 75. születésnapja alkalmából, melyet 2023. november 18-án 19:30-tól a Papp László Budapest Sportarénában tartanak.

„Mint tudjuk, a blues egy életforma, egy életérzés – magával ragad, és nem ereszt. Nagy izgalommal várom a koncertet és nagyon hálás vagyok a közönségnek, hogy ennyi évtizeden keresztül mellettem van. Igyekszem minél jobban viszonozni ezt a szeretet és tiszteletet, amit kapok” – mondta Deák Bill.

Bill kapitány egy élő legenda, sokszínű repertoárjából örökzöld dalait mára generációkon átívelve minden korosztály ismeri. A 75. születésnapja alkalmából megrendezésre kerülő életmű koncerten felcsendülnek a legemblematikusabb szerzemények, így természetesen nem hiányozhat a Rossz vér, Kőbánya blues, Felszarvazottak balladája stb… és életre kel Torda alakja is az István a Királyból.

Tervben van egy új zenei anyag is, amiből majd szeretnék egy kis ízelítőt adni, remélem addigra sikerül összehozni” – mondta Deák Bill Gyula.

Jegyek elérhetőek: 2022. október 25-én 10:00 órától:
valamint a Tex országos jegyirodáiban.

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Archívum

Az angolnyelv-tanulás a legjobb befektetés

Nyelvtudással jelentős versenyelőnyre tehetünk szert a munkaerőpiacon Munkahelyváltásnál eddig is lényeges szempont volt a fizetés mértéke, az utóbbi hónapok eseményei azonban még inkább megkövetelik, hogy arra törekedjünk: lehetőleg minél több pénzt tudjuk hazavinni a hónap végén. Márpedig a lehetőségeink határai korántsem kőbevésettek, nagyon is egyszerű eszközökkel tudjuk őket közelebb tolni céljaink eléréséhez. Ezek egyike a nyelvtanulás, amiről elmondható, hogy az egyik legjobb, leghatékonyabb befektetés, amit csak tenni tudunk a jövőnk […]

todayoktóber 26, 2022 7


0%