Események

Bulivillamos gördül a Nagykörúton – kapd el ma este a 6-os vonalán!

todaynovember 18, 2022 227

Háttér
share close

Persze, péntek este amúgy is kicsit partihangulata van a villamosnak, amikor telóról megy a dizsi, de most a Budapest Brand egészen komolyan vette ezt a bulivillamost Budapest szülinapja alkalmából.

Ugyanis november 18-án, a város 149. születésnapja alkalmából a 6-os villamoson DJ-k keverik nekünk a bulizenét 18:00 és 22:00 óra között – olvasható az enbudapestem.hu-n.

A villamoskocsin négy ülés helyét erre az időre DJ-pult veszi majd át, a pörgős hangulatról és a friss elektronikus hangzásról Tolo & Falcao (LavaLava) gondoskodik. A színes dekor mellett diszkógömbök, ledfények meg persze a holo matricák is fokozzák a hangulatot .

Fotó: Kapunics Gréta

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Események

Önfeledt kikapcsolódásban lehetett részük a fogyatékkal élőknek

100 millió forintot adományozott az MVM gyermekek támogatására. Olyanokat csináltak a kerekesszékes gyerekek, amiket még soha. Volt közülük, aki mozgássérültként végigment egy akadálypályán, volt, aki kajakozott, sziklát mászott, sőt olyan is, aki fellépett a koncertező művészekkel. Az MVM 15. éve rendezi meg az Élménynapot, amelyre több száz beteg, testi vagy értelmi fogyatékos, hátrányos helyzetű vagy szociálisan rászoruló gyermeket hívnak meg, hogy egy időre minden bajukat feledhessék – írja a Ripost. […]

todaynovember 18, 2022 33


0%