Események

Amikor McDonald’s-nak „öltözött” egy Burger King

todayoktóber 30, 2022 35

Háttér
share close

Amikor McDonald’s-nak „öltözött” egy Burger King – a halloweeni trollkodást azóta sem überelték

Halloween nagy jelentőséggel bír a tengerentúlon, ilyenkor a gyerekek őrültebbnél őrültebb jelmezeket öltenek magukra, és mindenféle őrültséget művelnek.

De nemcsak a gyerekek: az egyik legnagyobb gyorsétterem lánc odáig ment, hogy „beöltözött” legnagyobb riválisának. Természetesen a Burger King-McDonald’s rivalizálásról van szó, ám kettejük között az előbbi szokott nagyobb trollkodásokat művelni. A legvadabb trollkodást pedig minden bizonnyal 2016-an követték el, amikor egy New York-i Burger Kingre hatalmas fehér szellemjelmezt húztak, és ráírták, hogy McDonald’s. Sőt, még a hamburgerek dobozára is a legnagyobb rivális nevét írták rá, igaz a szellem szemének kivágott lyukakon azért átlátszott a Burger King felirat – írt róla a noizz.hu.

Fotó: Burger King/Youtube

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Események

A Cirkusz Varieté társulata vendégszerepel Sásdon

A november 6-án vasárnap délelőtt 11 órakor kezdődő, nagyjából 1 óra 20 perces előadás során lesznek artista produkciók, bűvészet, akrobatika és sok más, a gyerekek szórakoztatására bohóc és a műsorban látható lesz a rajzfilmből már jól ismert Bing nyuszi, életnagyságban! Az előadás során lehet Bing nyuszival fényképezkedni, a gyerekek megismerkedhetnek vele testközelből. Az iskolákban, óvodákban, üzletekben kiosztott kuponokkal a belépő gyermekek és felnőttek részére is egyaránt mindössze 1000 Ft. személyenként! […]

todayoktóber 30, 2022 81


0%