Híreinkből

A szépséglista hetedik helyén végzett Budapest

todaydecember 30, 2022 5

Háttér
share close

Budapest

Újabb nagy elismeréssel gazdagodott a magyar főváros: a World of Statistics szépséglistáján Budapest 75,9 százalékos tetszési indexszel az előkelő 7. helyen végzett, maga mögé utasítva többek között Bécset, Bordeaux-t és Milánót – írja a budapestkornyeke.hu.

Budapest évről évre előkelő helyen végez a turisztikai portálok listáin, mint látogatásra érdemes, kulturálisan pezsgő, épített örökségeit tekintve kiemelkedő nagyváros. Most a World of Statistics Twitter-oldalán jelent meg egy lista, ahol Budapest Bécset és Milánót is megelőzte, mint lenyűgöző hely.

Napjainkban rengeteg az olyan világjáró, aki a hasonló listázások nyomán indul például európai körutazásra, veszi fel a kipipálandó helyek közé a még meg nem látogatott, de annál gyönyörűbb helyeket. A World of Statisticsen megjelent lista karácsony második napjától mostanáig már 2,6 millió emberhez jutott el.

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Események

Egész januárban könyvkupon jár a véradásért Pécsen

A betegek számára az év minden egyes napján fontos, hogy legyen elegendő vér, így Pécsett 2023 első hetében is várják a váradókat. Januárban ráadásul minden véradó kedvezmény kupont kap ajándékba, amelyet könyvvásárláshoz lehet felhasználni. Január 2-6. között is várja a véradókat az Országos Vérellátó Szolgálat pécsi központja, a Pacsirta utcában Csütörtökön: 8:00 – 17:00-ig,  Kedden, Szerdán, Pénteken: 8:00 – 15:00-ig. Január 6-án kihelyezett véradást is szerveznek, méghozzá a Vásárcsarnokban, ahol […]

todaydecember 30, 2022 7


0%