Események

A Karácsonyi Boldogság Manó Bólyba is eljutott

todaydecember 24, 2022 7

Háttér
share close

Több, mint 1300 hátrányos helyzetű gyermek, közöttük sok-sok bólyi gyermek számára lesz a Karácsony szebb és örömtelibb annak az óriási és országos összefogásnak köszönhetően, melyet a Virágozz és Prosperálj Közhasznú Alapítvány szervezett Az út a boldogsághoz nemzetközi mozgalom keretében.

Az immár 10. éve elindított Karácsonyi Boldogság Manó jótékonysági akció keretében az alapítvány önkéntesei idén is több ezer játékot gyűjtöttek össze az ország különböző részeiről, sőt, még külföldről is csatlakoztak az akcióhoz, hogy azok örömöt varázsoljanak a nehezebb sorsú gyermekek szívébe karácsony ünnepén – derül ki az alapítvány közleményéből.

Az alapítvány budapesti központja, dél-magyarországi csoportja, valamint vidéki lelkes önkéntesei és rengeteg segíteni vágyó ember összefogásának eredményeképpen nyolc hátrányos helyzetű közösség és több száz család gyermekei lettek megajándékozva Debrecenben, Szegeden, Bólyon, Tatabányán, Budapesten, illetve Kárpátalján a Karácsonyi Boldogság Manó jótékonysági akció keretében.

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

Egymillió embert figyelmeztetett előre a Google egy földrengésre, és ez csak a kezdet

A szeretlekmagyarorszag.hu írta meg, hogy október utolsó hetében a közepesnél erősebb, a Richter-skála szerinti 4,8 fokos földrengés rázta meg Kaliforniát. A San Franciscó-i öböl térségében tartózkodó több mint egymillió embernek azonban nem kellett megvárnia, hogy megmozduljon a lábuk alatt a föld, már előzőleg – igaz, csak percekkel, másodpercekkel korábban - értesültek róla Android telefonjaiknak köszönhetően. „Hamarosan földmozgást érezhetsz” – ilyen és hasonló üzenetek érkeztek a készülékekre. A riasztást a USGS-hez […]

todaydecember 23, 2022 5


0%