ÚJ Daisey White fülbevaló

Cikkszám: 2674
Daisey White fülbevaló

ÚJ Daisey White fülbevaló

Cikkszám: 2674
Raktáron  1 db
4 190 Ft
A vásárlás után járó pontok: 419 Ft
Daisey White fülbevaló
4190Ft
Magassága: 19 mm Szélessége: 10 mm Szín: rhodiumÉkszereinkről

A Mex Shop által forgalmazott divatékszereket ( karkötők, nyakláncok, medálok, szettek ) – úgynevezett Gold Filled ékszereket – nem egyszerű aranyozással készítik, hanem az alap fém felületet hő és nyomás hatására vastag arany réteggel növelik, kitöltik.

Ennek mértéke a Magyarországon forgalomban lévő legkisebb karátszámú ékszerekhez viszonyítva 50 ezrelék, tehát még az 1 karátot sem éri el. A hengerelt aranylemezt nagy nyomáson és magas hőmérsékleten egybeolvasztják a hordozó alap fémmel (ez általában réz vagy ritkább esetekben ezüst), így kapva egy rendkívül vastag fedőréteget. Ez akár harmincszor vastagabb lehet a más eljárásokkal felvitt réteghez viszonyítva (a vastagság mikromilliméterben értendő).

A forgalmazott divatékszerek alapanyaga nikkel és ólommentes ezért többnyire nem okoznak allergiás tüneteket, nyugodtan hordhatják fémérzékeny emberek is. Általában nem színezik a bőrt és más divatékszerekhez képest nagyságrendekkel jobb kopásállósággal rendelkeznek. A fehér (ezüst) színű ékszerek ugyanezzel az eljárással készülnek, ródium bevonattal. Az ékszereken található kövek gondosan csiszolt cirkónium kövek, amelyek foglalatban helyezkednek el. A Nemesacél és egyéb ékszerek kategóriában lévő ékszerek egyrészről nemesacél (neve mögött nemesacél kifejezéssel jelölt) ékszerek, nem orvosi fémek. A benne lévő kövek cirkónium kövek.

A kategórián belül található egyéb ékszerek a nemesacél ékszerekhez hasonló tulajdonságokkal rendelkező divatékszerek. Az ebben a kategóriában lévő ékszerek viselése fémérzékenyek részére nem bizonyított. Viselésüket divatékszerként javasoljuk, hogy sokáig megőrizzék eredeti szépségüket.

Ékszereink viselése, tisztítása:

– Ékszereit ne tegye ki erősebb fizikai igénybevételnek (ütés, csiszoló, illetve dörzsölő hatás)!

– Kerülje a feszítést, akadást. Ha beakad a nyaklánc valamibe és hirtelen megrándul, a szemek közti részek megnyúlhatnak melynek a következményeképpen az ékszer elszakadhat.

– Követ tartalmazó ékszereket óvjuk az ütéstől és ne ejtsük le, mert a kövek sérülhetnek, kieshetnek. – Ékszereinket óvjuk a savas illetve lúgos közegtől, erős hőhatástól, vegyszerektől, tisztítószerektől, mechanikai hatásoktól. Közvetlenül illatszert, parfümöt, dezodort stb. ne permetezzen rá. Sós tengervíz kerülendő!

– Sportolás, szaunázás, alvás, fürdés, lázas állapot ideje alatt ne viselje ékszereinket!

– Fülbevalóink a legtartósabbak, hiszen azokat éri legkevésbé mechanikai hatás. A kisebb darabokat javasoljuk csak folyamatos viselésre, így pl. a gyermek és baby fülbevalókat.

Tisztításuk: Külső szennyeződés esetén puha, nedves pamutkendővel.